La Marxa de la Solidaritat de Mans Unides celebra 25 anys caminant per recaptar diners per projectes educatius

Publicat dimarts 12 de Febrer de 2019 14:00
  • Miguel González

La Marxa de la Solidaritat de Mans Unides celebra el seu quart de segle d'història caminant per recaptar diners per projectes educatius.
Aquest dijous 14 de febrer, prop de 800 alumnes de 10 centres de secundària de Tarragona tornaran a participar en aquesta marxa solidària. La sortida serà a dos quarts de deu del matí des del Camp de Mart.
Els estudiants de segon cicle d’ESO caminaran durant 12 quilòmetres per la ciutat fins al Llorito.
Els fons recaptats es destinaran a un projecte educatiu a Togo relacionat amb l'accés dels joves a la formació professional.
El projecte, escollit pels centres participants, té un cost de més de 113.000 euros, dels quals la delegació a Tarragona n'ha de costejar 49.800. Beneficiarà a 200 joves i indirectament a 500 alumnes de formació professional i 500 d’ensenyament general.
La delegada de Mans Unides a Tarragona, Esther Freijanes, ha explicat a Tarragona Ràdio que enguany, amb motiu de la celebració, l’activitat arribarà plena de sorpreses.
Els estudiants que hi participen han de buscar patrocinadors entre els seus amics i familiars i aquests fan una aportació per cada quilòmetre recorregut.
L'acte acabarà a la plaça de la Font, davant de l’ajuntament, on un dels centres llegirà el manifest final.