La matrícula de les PAP s'obre el 18 de febrer

Publicat dilluns 17 de Febrer de 2020 12:32
  • URV
  • Laura Tarsà

La matrícula per fer la Prova d’Aptitud Personal d’accés als graus d’Educació Infantil i Primària (PAP) s’obre el 18 de febrer fins al 2 de març. Aquestes proves estan dirigides als estudiants de segon de batxillerat i de segon curs de cicle formatiu de grau superior que volen cursar les carreres d’Educació Infantil i Educació Primària. Els exàmens s’han de superar obligatòriament per ser admesos a qualsevol de les nou Universitats catalanes públiques i privades que l’ofereixen.

Aquesta prova avalua les competències més que no pas els coneixements. Ha permès millorar el perfil dels estudiants que accedeixen als graus i fer canvis als plans d’estudis per adequar-los a les necessitats de les escoles. La prova tindrà lloc el 25 d’abril, però hi haurà una convocatòria extraordinària el 16 de juliol (la matrícula estarà oberta entre el 26 de juny i l’1 de juliol). La prova serà a la seu de la demarcació de Tarragona.

La matrícula de les PAP ha de fer-se per la web de la Generalitat, on també s’hi pot trobar tota la informació necessària.