La Night & Shop es transforma en la primera Nit Oberta del comerç de Tarragona

Publicat dilluns 15 de Abril de 2019 13:38
  • Laura Casas

La Night & Shop es transforma en la primera Nit Oberta del comerç de Tarragona. Un centenar d’establiments de la ciutat se sumen a la iniciativa, que tindrà lloc el 10 de maig. Les botigues obriran portes de les 19h i fins a la mitjanit. Oferiran descomptes, promocions i sortejos però l’objectiu és dinamitzar el carrer amb activitats lúdiques diverses. En aquest sentit, s’han establert sis zones diferenciades amb propostes que aniran des de les exposicions, els tallers de graffitis per a nens, 14 actuacions musicals o exposicions. També s’ha organitzat un fotomaton solidari i els diners recaptats aniran a parar a l’Associació Espanyola contra el Càncer Catalunya Contra el Càncer.

Salvador Minguella, president de la VIA T, explica que esdeveniments com aquest són molt necessaris per animar el comerç de proximitat. Pensa que si hi ha activitats engrescadores al carrer, la gent acabarà entrant a les botigues.

Les zones amb activitats durant la primera Nit Oberta del comerç de Tarragona seran la Rambla Nova, la Plaça Verdaguer, el carrer Unió, Gobernador González i els voltants del Mercat Central. A la Casa Joan Miret també hi haurà propostes com actuacions musicals o simuladors de Moto GP.