La patronal tarragonina reclama estabilitat política per acabar amb la paràlisi econòmica que pateix el territori

Publicat dimecres 10 de Gener de 2018 12:12
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

La patronal tarragonina reclama estabilitat política per acabar amb la paràlisi econòmica que pateix el territori. La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona denuncia que actualment tots els projectes importants estan aturats. Posa com a exemple el cas del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca-Salou.

El president de la CEPTA, Josep Antoni Belmonte, afirma que les comarques tarragonines no es poden permetre continuar amb aquesta situació de paràlisi. Pensa que no serà fàcil recuperar l’estabilitat per les dificultats de configurar Govern.

El president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, ha dit, també en declaracions a Tarragona Ràdio, que hi ha el risc d’haver de passar unes noves eleccions a Catalunya. Admet, a la vegada, que hi ha una paràlisi econòmica que atribueix a la inestabilitat política.

Foment del Treball també urgeix a formalitzar un Govern estable que doni seguretat i estabilitat al món empresarial. El secretari general de la patronal alerta que la repetició d'eleccions seria una "mala solució" i remarca que respecten "moltíssim" les decisions polítiques.