La piscina olímpica de Camp Clar registra uns 9000 usuaris des de la seva obertura fa un mes

Publicat dijous 09 de Agost de 2018 11:09
  • Jocs Mediterranis
  • Andrés Tejedera
  • Anella Mediterrània
  • Patronat Municipal d'Esports
  • Piscina Olímpica

La piscina olímpica de Camp Clar registra uns 9000 usuaris durant el primer mes que porta oberta al públic. Més de 7000 són d’abonats del Patronal Municipal d’Esports i prop de 2000 l’han fet servir de manera puntual. Això fa que, a diari, unes 300 persones passin per la nova instal·lació de l’Anella. Arran de l’obertura de la piscina, ha augmentat el nombre d’abonats al Patronat respecte al mateix període de l’any passat.

Des de la conselleria d’esports fan un balanç molt positiu pel grau d’implicació del Patronat que va acceptar el repte d’obrir la piscina una setmana després dels Jocs Mediterranis. Recorden que els abonats tenen accés a la piscina de 50 metres de l’Anella Mediterrània i que també es pot accedir amb una entrada puntual amb un preu de 3,75 euros.

Molts usuaris de la piscina són de Tarragona i, altres, de fora de la ciutat. És el cas del Club Natació Tàrraco que fa un ús de la piscina de manera regular o el Club Triatló de Cambrils que entrena puntualment. Des del Patronat afirmen que estan rebent peticions d’esportistes de més enllà de l’estat, per entrenar en les instal·lacions municipals de cara l’any vinent.

La Consellera d’esports de l’Ajuntament, Elisa Vedrina, destaca els 9000 usos de la piscina en aquest primer mes, de les quals 2000 són entrades puntuals a les instal·lacions municipals.

Vedrina explica que el nombre de nous abonats al juliol ha estat superior al d’altres anys gràcies a la piscina de 50 metres.

Fins el 16 de setembre els abonats podran nadar a la piscina de 50 metres. Serà llavors quan començaran les obres de millora, com la instal·lació de gespa on hi havia la graderia efímera als Jocs.