Roda de premsa de Minero

La plantilla del Nàstic dona la benvinguda als nous fitxatges

Publicat dimecres 03 de Gener de 2018 09:53
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

La plantilla del Nàstic dona la benvinguda als nous fitxatges i amb ganes de començar l’any sumant els tres punts a Vallecas.

L´equip tot i gaudir de jornada festiva aquest 1 de gener, ja portava un parell d'entrenaments després de les vacances i aquest dimarts en els primers entrenaments del 2018 s’ha exercitat en doble sessió, encara sense els lesionats Tejera, Djetei, Emaná, Uche i Jean Luc, a banda de Zahibo i Javi Jiménez que no entrenaven, qui si que ho feia era Kakabadtze. També continua entrenant Sandro Toscano que tot i que el club ha anunciat la seva cessió al Badalona encara continua sota les ordres de Rodri com també ho fa les dues primeres cares noves del mercat d’hivern com són Cèsar Arzo i Javi Matilla. El següent en arribar serà el davanter de l’Espanyol Álvaro Vázquez, un tramit només pendent de la signatura del president del club blanc i blau Chen Yanseng i també arribarà Aburjania.

Aquest dimarts en la tornada a la feina ha parlat Abraham Minero qui assegura que els que vinguin han d’aportar molt a un equip que vol rendir més que en la primera part de la lliga. Arzo i Matilla són dos futbolistes que coneix bé i que afirma aportaran molta competitivitat.

El Nàstic inicia el 2018, amb el cap posat en el partit del proper dissabte a Vallecas i amb un calendari complicat ja que dels quatre propers partits, tres seran lluny de Tarragona i desprès arribarà el derbi davant el Reus Deportiu al Nou Estadi. Minero, diu que ara només han de pensar amb el Rayo, sense mirar més enllà del calendari.

La plantilla continua preparant el partit del dia de Reis a la sis de la tarda a Vallecas davant el Rayo Vallecano, partit que xiularà el cantabrè Adrián Cordero Vega.

El Nàstic presentarà aquest migdia la campanya d’abonaments per la segona volta i també explicarà quants socis tindran un carnet de franc per aquest període despres d’haver anat a tots els partits de la primera part de la lliga al Nou Estadi.