La plantilla del Nàstic està guanyant en confiança

Publicat dimarts 03 de Desembre de 2019 06:57
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


David Goldar

La plantilla del Nàstic està guanyant en confiança. Les dues victòries seguides amb Toni Seligrat a la banqueta, han donat tranquil·litat a l’equip i han posat fre a una caiguda lliure.

El futbolista grana David Goldar destaca aquest canvi de sensacions i parlava al acabar el partit al camp del Prat per destacar que l’equip ha guanyat en confiança.

El futbolista gallec, diu que la confiança també ve donada perquè tot i que els resultats fins ara no hagin sortit, sempre hi ha hagut molt compromís per part de la plantilla.

El jugador del Nàstic, diu que ara no poden pensar amb objectius a llarg termini i no han de pensar més enllà del partit de diumenge davant el Villareal B, un Goldar que al camp del Prat va tornar al mig del camp i diu que allà on li diguin que jugui ell ho farà.

La plantilla gaudeix avui de jornada de descans i demà començarà a preparar el partit de diumenge davant el filial del Villareal, partit que xiularà l'arbitre de La Rioja, Borja Martínez Garcia. Pel partit de diumenge el Nàstic destina l’import integre de la taquilla de la jornada a la plataforma Riuada Solidaria al Francolí. Avui es farà una fotografia al Nou Estadi amb el president Josep Mª Andreu i sis alcaldes dels municipis afectats.