Pedro Martín, jugador del Nàstic

La plantilla del Nàstic no creu que l’equip estigui passant un mal moment

Publicat divendres 19 de Febrer de 2021 13:12
  • Joan Mercadé


Pedro Martín, jugador del Nàstic

La plantilla del Nàstic no creu que l’equip estigui passant un mal moment. Els dos empats contra el Prat i l’Andorra poden haver generat dubtes a l’afició, que veu com el seu equip ha perdut fluïdesa ofensivament i que no acaba de trobar el seu joc. Tot i això, els grana continuen sumant, no perden des de la jornada 1 i l’equip està líder amb dos punts d’avantatge.

Els grana s’han trobat amb dos partits complicats de manera consecutiva. El primer, al Nou Estadi contra el Prat, on el Nàstic no va passar de l’empat i va tenir un partit espès. El mateix va passar a Andorra, on els de Toni Seligrat no van poder xutar a porta i es van trobar amb el partit que tenien previst. Tanmateix, el davanter del Nàstic Pedro Martín creu que han estat dos partits difícils i que no hi ha res de diferent en aquest equip.

El malagueny pensa que la jornada de descans els servirà per carregar les piles i afrontar l’últim tram de la temporada amb plenitud. El Nàstic, tal com està estipulat a la Federació, ha de descansar aquest cap de setmana. Per Pedro, els servirà per observar als rivals i recuperar la frescor de tot l’equip.

El davanter del Nàstic es pren la jornada que no tenen partit com una oportunitat de descansar el cap de setmana, tot i que deixa clar que l’equip continua entrenant fort.

Els grana ja es treuen de sobre aquesta aturada i encaren l’últim tram de lliga amb l’aspiració de fer matemàtic el passi a la següent fase per l’ascens a Segona Divisió. La plantilla del Nàstic, però, no vol sentir a parlar de res aconseguit fins que no ho tinguin de manera oficial.