La plantilla del Vòlei SP i SP somia amb un ascens que se li resisteix als últims anys

Publicat dimarts 06 de Abril de 2021 21:04
  • Esports
  • Joan Andreu PérezEls tarragonins ultimen la seva preparació per afrontar els play off de València.

Porta 4 anys a la categoria de plata del Vòlei estatal i en el vestidor admeten que tenen moltes ganes e il·lusió de rematar la feina tornant a l’ elit.

El que s’ ha convertit en millor de l’ equip i una de les referencies en la categoria Elio Carrodeguas diu que aquestes ganes se demostren en el dia a dia dels entrenaments. El jugador veneçolana ha explicat com estan preparant aquesta fase decisiva de la temporada

el jugador tot i admetre la bona posició en la que han acabat i que els permet jugar per pujar , assegura que encara no han fet res.

Parla de soni poder pujar i jugar entre els millors. Destaca la bona trajectòria dels vermells a la Lliga regular però que ara toca fer un últim pas.

Recorda que als últims anys amb ell a l’ equip per un o altre sel´s hi ha resistit l’ ascens i que aquest any volen que sigui d’ un grup que defineix com molt il·lusionat

missatge clar des del vestidor, més que del potencial dels rivals al que el grup , respecta al ser equips formats clarament per a l’ ascens el que es pugui aconseguir l’ èxit depèn de com juguin ells i puguin ser competitius en cada un dels partits que es tindrà en un curt marge de temps.

Elio Carroguas diu que han demostrat durant la temporada ser un rival capaç de guanyar a qualsevol rival.

Els vermells faran la tarda d’ aquest dimecres el seu últim entrenament a la ciutat . Després ja dijous marxaran a València per preparar els 2 primers partits de les fases a disputar divendres a les 10 i 17h de la tarda.

Una cita amb molt en joc per un equip de la ciutat i que com és habitual podran seguir en directe per Tarragona Ràdio