La pluja d'aquest dissabte obliga a suspendre o traslladar alguns dels actes previstos del programa de Santa Tecla

Publicat dissabte 21 de Setembre de 2019 11:32

La pluja d'aquest dissabte al matí obliga a modificar o suspendre alguns dels actes de les festes de Santa Tecla previstos per aquesta jornada.
El vermut xaranguero, amb la participació de les xarangues Tocabemolls, Pujats de To, La Capona i Els Guirigalls, que inicialment estava previst a la una del migdia a la plaça de les Cols, es trasllada al Teatre Auditori del Camp de Mart a la mateixa hora.
Pel que fa a la Truitada nastiquera, organitzada pel Gimnàstic de Tarragona i prevista inicialment a la una del migdia a la Rambla Nova es farà aquest diumenge, 22 de setembre, a les 10 del matí  a l'entorn del Nou Estadi, en el marc de la prèvia del partit Nàstic - UE Cornellà.

Pel que fa a la Ballada de germanor entre les seccions joves de l’Esbart Dansaire de Tarragona i del grup Kindervolkstanzgruppe, prevista a les dotze del migdia al tram del Balcó de la Rambla Nova, es trasllada a l'interior del Pati Jaume I, a l'Ajuntament.

Cal recordar que aquest divendres ja es va comunicar l'ajornament de la Festa del 10è aniversari del Club dels Tarraconins, amb l'espectacle Reggae per xics de The Penguins, que tindrà lloc finalment el dissabte 5 d'octubre, a les 11 h, als jardins del Camp de Mart.
L'activitat esportiva familiar Viding Tecla Parc, organitzades inicialment pel CD Viding Sant Jordi a les 10 a la plaça Corsini s'ha suspès.
L'organitzador anunciarà en el seu moment si l'activitat es fa finalment un altre dia fora del marc de les festes.
L'espectacle Dispositivo Labranza, del Colectivo Lamajara, previst inicialment a les 11  a la plaça de la Pagesia s'ha traslladat al Teatre Auditori del Camp de Mart.
L'acte està organitzat pel Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad.
L'Ajuntament recorda que per conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa cal seguir les xarxes socials municipals, en especial el twitter de Santa Tecla, @SantaTeclaTGN.
Els possibles canvis també s’incorporaran a l’app TGN Agenda.