La Pobla de Mafumet reforça la línia defensiva amb solvència i treballa per incorporar entre quatre i cinc jugadors més

Publicat dimarts 14 de Juliol de 2020 19:58
  • Joan Mercadé

La Pobla de Mafumet continua treballant de cara a la temporada vinent. Han reforçat la línia defensiva de l'equip amb dos jugadors amb experiència a la Tercera Divisió tot i ser molt joves. Ells són David Grifell, un central, i Bruno Llorente, un lateral dret. A més a més, el filial del Nàstic estima fer entre quatre i cinc fitxatges més per acabar de completar una plantilla que combinarà la inexperiència dels joves i la veterania dels més grans.

L'entrenador de la Pobla de Mafumet, Albert Company, ha parlat dels dos nous fitxatges. Són jugadors que arriben per reforçar una línia que es va quedar orfe amb la finalització dels contractes. Són dos jugadors experimentats a Tercera i que Company coneix bé. Són dos jugadors polivalents, ja que també poden jugar de mig centre, i que aporten solvència defensiva a l'equip.

Per Company, l'equip necessita entre 4 i 5 jugadors més per acabar de tancar un planter molt homogeni. Hi haurà jugadors joves i veterans que aportaran un equilibri necessari en tot equip. Amb la ja coneguda arribada dels cinc jugadors del Juvenil, la incorporació de nous fitxatges i els qui es quedin de la temporada anterior, Company dóna per tancada la plantilla.

L'entrenador també ha afirmat que, a banda dels cinc jugadors del Juvenil ascendits, hi haurà tres o quatre jugadors de l'equip de David Vidal que entraran en dinàmica d'entrenament setmanal.

Company recorda que l'objectiu principal, com a filial del Nàstic de Tarragona, és nodrir de jugadors a l'equip grana. Aquest any estan creant un equip que pot fer un pas més en l'àmbit competitiu per poder lluitar per les zones altes de la classificació. Per l'entrenador, l'ideal seria poder combinar l'ascens del seu equip amb el del Nàstic.