La Pobla necessita els tres punts

Publicat divendres 11 de Gener de 2019 10:31
  • Esports
  • Nil Morato


Alberto Gallego, tècnic de la Pobla

A Tercera Divisió el filial del Nàstic disputarà el segon partit de la segona volta de la lliga després de perdre per tres gols a zero contra el Llagostera.

Aquest cap de setmana la Pobla rebrà la visita del Granollers, ubicat a la novena posició, set punts per sobre del filial grana. El tècnic de la Pobla, Alberto Gallego, té clar que el seu equip necessita els tres punts per no caure en posicions perilloses. “Hem de saber que no tenim més marge d’error, hem d’aconseguir la victòria contra el Granollers, que és un equip molt interessant, però nosaltres hem de guanyar sí o sí per no entrar en una dinàmica insalvable i que tinguem problemes aquesta temporada. Hem de pensar en fer una molt bona segona volta i, per molt nou i jove que sigui el projecte, s’ha de consolidar per l’any vinent”, explica Alberto Gallego, entrenador de la Pobla.

Tot i la mala ratxa en quant a resultats, el tècnic es mostra convençut que els nois tiraran la situació endavant perquè contra el Llagostera van tornar a mostrar la seva millor versió tot i el resultat. El partit contra el Granollers tindrà lloc aquest diumenge a les dotze del migdia a la Pobla de Mafumet.