La Pobla vol sortir de la zona baixa en una nova jornada de LLiga

Publicat divendres 15 de Gener de 2021 16:21
  • Joan Mercadé

El filial del Nàstic comença la segona volta del campionat amb la intenció de sortir de la zona baixa. Ho farà contra el CP San Cristóbal a la recerca de la segona victòria consecutiva. Els pobletans buscaran guanyar per primer cop aquesta temporada dos partits de manera seguida fora de casa.

L’entrenador del filial Dani Vidal ha parlat en la prèvia del partit sobre la dificultat que suposa guanyar aquest equip a casa. Avisa que dels cinc partits que han jugat com locals encara no han perdut.

El CP San Cristóbal ve de guanyar dos partits consecutius a casa i de sumar 9 punts de 12 possibles. Al Municipal de Ca n’Anglada, el rival del filial del Nàstic ha empatat dos partits i n’ha guanyat tres. A més, tal com recorda Vidal, només han encaixat un gol a casa. Estan classificats en la cinquena posició amb 15 punts.

Pel que fa a la Pobla, els jugadors de Dani Vidal venen de guanyar a l’Igualada per 0 gols a 3 i buscaran sumar la segona victòria seguida fora de casa per primer cop aquesta temporada. El filial del Nàstic està classificat en la vuitena posició amb 11 punts i actualment jugaria la segona fase per evitar el descens de categoria.

El partit serà el diumenge 17 de gener a les 12 del migdia.