La primera 'Starraco Wars' aterra al Palau

Publicat dijous 09 de Novembre de 2017 11:11
  • Tarragona Ràdio

Els amants de la mítica saga Star Wars tenen una cita al Palau de Congressos. Tarragona acollirà el cap de setmana del 2 i el 3 de desembre la primera convenció, la ‘Starraco Wars’, repleta d’activitats, exposicions, conferències i amb una ambientació inspirada en l’univers creat pel cineasta George Lucas.

La intenció és que aquesta iniciativa es converteixi en una cita anual. A més, es farà pocs dies abans que l’episodi VIII Star Wars Els últims Jedis surti a la llum el proper 15 de desembre.

L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Star Wars de les Terres de l’Esbre R2-T4 i neix, també, amb una voluntat benèfica. Els fons recaptats es destinaran a les associacions Sanfilippo Barcelona i Cistinosi Espanya. També es podran fer col·laboracions d’un euro a diferents activitats del Palau amb participació a sortejos.

L’horari de la convenció serà de 10 del matí a 8 del vespre, el dissabte 2 de desembre o de 10 a 7 de la tarda el diumenge dia 3.

Les entrades es posaran a la venda de forma anticipada i també es podran comprar directament a taquilla els dies de l’esdeveniment. El preu de les entrades serà de 10 euros a taquilla i 8 euros d’anticipada per a adults, i 6 euros a taquilla i 5 euros d’anticipada per als infants de 3 a 12 anys. Els menors de 3 anys tindran entrada gratuïta. També es posaran a la venda passis de dos dies.