La química i l'economia circular, protagonistes de la trobada prèvia a l'Expoquimia 2020

Publicat divendres 08 de Novembre de 2019 12:23
  • Joan Mercadé

Tarragona acull la jornada 'Química per a l'Economia Circular' que es troba dins d'un seguit de trobades per donar a conèixer l'Expoquimia 2020. En aquesta jornada, que s'està desenvolupant aquest matí, es posaran de manifest les solucions que proporciona la química, així com la importància que té la indústria amb el desenvolupament del nou model d'economia.

L'encarregat de presentar la jornada ha estat el director de BASF i president d'Expoquimia i de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE), Carles Navarro. Ha dit que Tarragona és una de les parades més importants perquè té una importància cabdal en la química, ja que representa un 25% de tota la indústria. Els tres eixos de la fira Expoquimia de l'any vinent seran la digitalització, transparència tecnològica i l'economia circular. "El paper de la química en el procés d'economia circular és important en aquest procés d'adaptació al nou paradigma econòmic", ha afegit.

La trobada ha continuat amb una taula rodona sobre el tema principal, la importància de la química per a l'economia circular. Ha comptat amb diverses personalitats de la indústria química per donar pas a la cloenda que anirà a càrrec d'Álvaro Iglesias, segon director de planta de COVESTRO i Carles Navarro.

Expoquimia es farà del 2 al 5 de juny al recinte de la Fira de Barcelona.