La Ràdio de les Festes arrenca aquest dimarts per viure Santa Tecla

Publicat dimarts 12 de Setembre de 2017 08:51
  • Tarragona Ràdio
  • Santa Tecla

La Ràdio de les Festes arrenca aquest dimarts amb una programació especial per viure i retransmetre l’esperada Santa Tecla 2017. Com cada any, el Matí de Tarragona Ràdio es desplaçarà fins el Teatre Tarragona per fer un programa especial amb entrevistes i tertúlies amb els protagonistes d'aquesta cita. Hi prendran part membres de les entitats participants, autoritats i persones que col·laboren amb la festa.
A banda, des d'aquesta casa serem presents als principals actes de Santa Tecla. Diumenge, a partir de les 12, tindrà lloc la primera de les cites castelleres amb el Xiquets i la Jove de Tarragona, la Vella dels Xiquets de Valls i els castellers de Vilafranca. A banda, viurem en directe la Baixadeta, la Cercavila Petita i Gran o el Pastís del Braç de Santa Tecla, entre els diferents actes que se succeiran durant els dies que dura la Festa Major.
Enguany hi ha programades 475 activitats. Com a novetat destaca la realització d'alguns actes fora de la Part Alta, amb el retorn d'activitats al Mercat Central i els seus voltants.
La regidora de festes, Begoña Floria destaca que les festes suposen un gran aparador per a les entitats tarragonines. Explica que és un moment de retrobament festiu, d'una celebració que es prepara des del passat més d'abril.
Aquest divendres serà el torn de la tradicional Crida. Es farà a la sala d'actes de l'Ajuntament i també la podreu seguir en directe, amb els actes posteriors. Enguany s'homenatjarà la perpetuadora Anna Gispert.
Com sempre es podran escoltar les emissions de Tarragona Ràdio al 96.7 de la FM, per Internet (www.tarragonaradio.cat) i per l'APP del mòbil.