La rectora de la URV denuncia que el govern no els ha tingut en compte en la nova desescalada

Publicat divendres 20 de Novembre de 2020 09:05
  • URV
  • Procicat
  • Andrés Tejedera
  • coronavirus

La rectora de la URV, María José Figueras, es mostra sorpresa, novament, amb les noves mesures de desescalada que no han tingut en compte la tornada a les classes de les universitats. De fet, la rectora ha dit que ha conegut la notícia un altre cop pels mitjans i que troba a faltar una millor comunicació amb el govern per mostrar la seva opinió.

María José Figueras ha criticat que el govern ha tingut temps per filtrar les fases de desescalada però no per parlar amb el sector universitari. No entén com altres sectors poden tornar a poc a poc i les universitats no.

En aquest sentit, Figueras ha dit que el govern s’ha oblidat de les universitats i que al pla de desescalada no es contempla la tornada a les classes presencials.

La rectora ha criticat que no tenen autonomia per anar decidint també en funció de com avança la pandèmia.

La rectora ha explicat que les classes virtuals estan funcionant correctament, però no per això s’han de mantenir eternament. En aquesta línia, Figueres ha recordat que la docència virtual provoca problemes econòmics als estudiants, perquè molts d’ells havien llogat pisos a la ciutat i ara han tornat a casa.