La restauració podrà obrir fins a les 17 hores en horari ininterromput

Publicat dijous 04 de Març de 2021 12:33
  • Tarragona Ràdio
  • Procicat

La restauració podrà obrir fins a les 5 de la tarda en horari ininterromput a partir d’aquest dilluns i durant una setmana més. Així ho ha decidit el Procicat tenint en compte les dades de la pandèmia i com està la situació al voltant del país. Són petites correccions, però que encara mantenen en màxim nivell de prudència i de precaució.

Es mantenen el gruix de les mesures. En l’apartat educatiu, s’augmenta la presencialitat a les universitat amb màxim de 30 per cent, per permetre els estudiants que puguin recuperar la vida universitària, però amb màxima precaució. Les extraescolars i les activitats de lleure també s’amplien tenint en compte a primària i gent jove fins al Batxillerat i els cicles formatius.

En esports, es podran obrir els vestidors, però es fa una crida a fer un ús racional i evitar-los sempre que es pugui. A més, tornen les competicions esportives federades a partir de 16 anys.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha manifestat que s’ha de mantenir la cautela i la prudència en les noves mesures.

També es permeten les activitats en centres cívics, només a l’aire lliure, per majors de 65 anys per amb voluntat que aquest col·lectiu no perdin més el seu nivell de salut. Es podran programar activitats físiques o de memòria i amb grups màxims de sis persones.

També es reprenen els actes culturals a museus, biblioteques i sales d’exposicions seguint les mesures sanitàries exigides.