La RFEF suspèn tots els partits de 2ªB de les dues properes jornades

Publicat dimecres 11 de Març de 2020 11:56
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Javi Márquez

Així ho proposa la comissió de seguiment de la RFEF que ho li recomana a la comissió delegada que es suspèn tot el futbol no professional per les dues properes jornades i a la vegada convida a les delegacions territorials perquè també suspenguin els partits de futbol.

Per tant els partits Nàstic-Olot i Espanyol B-Nàstic queden ajornats.

Els jugadors del Nàstic ja demanaven mesures per no contagiar-se del Covid-19. El capità de la plantilla recolza la iniciativa del club de voler ajornar les properes jornades i no jugar els partits a porta tancada.

La postura del club i la plantilla, és la mateixa que defensa el sindicat de futbolistes (AFE) i que clarament es posiciona a ajornar les dues jornades que la RFEF per la recomanació del CSD ha programat per jugar a porta tancada. Això afecta els partits Nàstic-Olot i l’Espanyol B-Nàstic.

En aquest sentit, Javi Márquez, diu que tot i ser sense public també hi pot haver perill de contagi per futbolistes i tot el personal que cal mobilitzar un dia de partit amb públic o sense. El capità del Nàstic, reclama un analisi més en profunditat de les conseqüències.