La SAE del Gimnàstic de Tarragona presenta un ERTO

Publicat dimecres 25 de Març de 2020 08:43
  • Nàstic
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Lluís Fàbregas

El Nàstic ha presentat un ERTO que afecta a la plantilla, cos tècnic i tot el personal de la Societat Anònima Esportiva.

És una decisió meditada i única alternativa per poder afrontar aquests moments d’incertesa per la pandèmia del Covid19. La SAE del Nàstic veu com l’única font d’ingressos que és el seu primer equip de futbol té la competició suspesa fins a nova ordre i amb la sensació que o molt canvien les coses o fins i tot podria ser una aturada definitiva i donar per finalitzada la temporada.

Amb aquest panorama, els gestors de la SAE del Gimnàstic de Tarragona seguint la mateixa iniciativa que ja han posat en marxa diferents clubs de futbol de l’estat i que serà gairebé la sortida única de la gran majoria, han començat a moure fitxa i en breu presentaran la documentació per acollir-se al expedient de regulació temporal d’ocupació.

D’aquesta manera els treballadors cobraran la prestació que ofereix l'Estat en aquests casos, sempre que acabi aprovant l’ERTO. La prestació d'atur d'uns 1.400 euros, amb què la diferència amb la majoria de nòmines de tècnics i jugadors és elevada i segurament caldrà buscar altres formules per tancar l’acord també amb el sindicat de futbolistes AFE.

El Nàstic ho ha fet oficial aquest dimecres amb aquest comunicat:

"Davant la suspensió de les competicions esportives, fins a nou avís, el Gimnàstic de Tarragona, SAD s'acull a un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació) que ha presentat davant les autoritats competents i afectarà als treballadors de les diferents parcel·les de l'entitat; des de l'administrativa a l'esportiva, aplicant-se entre tots els membres del primer equip i també en les categories del futbol formatiu.

El Gimnàstic de Tarragona desitja que la situació actual és solucioni el més aviat possible pel benefici de les persones i la salut de tots els col·lectius, i així tornar a desenvolupar la tasca esportiva, administrativa i social de l'entitat amb total normalitat"

Una decisió que ha explicat el director general de la SAE del Gimnàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas.