Autor: Sala Trono

Autor: Sala Trono

La Sala Trono desafia la pandèmia amb 51 dies de teatre durant la tardor

Publicat dimecres 16 de Setembre de 2020 13:02
  • Laura Casas
  • Sala Trono

La Sala Trono desafia la pandèmia amb una programació de tardor que recull 18 propostes i 51 dies de teatre des d’aquest cap de setmana i fins a final de gener. Obres que ens faran pensar, comèdia, drama, cabaret i dansa són les apostes de la sala del carrer Armanyà després de l’èxit assolit durant el FITT. Les companyies tarragonines també tindran cabuda, com també el Festival de Teatre Màgic.

Els primers tastos de la nova temporada de la Sala Trono arriben ja aquest cap de setmana amb No cal anar a l’Havana, cabaret poètic musical, i La Marató de Nova York, deu anys després de la seva estrena. Després de la Tecla vindrà Migrante, amb les aventures d’Ulisses com a fil conductor. L’octubre vindrà ben farcit de propostes. La Cia TeatrodeCERCA parlarà de la censura moderna i les seves múltiples facetes a Revelació 1.0. Es canviarà de xip amb El Comediant, de la mà del clown Marcel Tomàs, i hi haurà teatre musical amb La lleugeresa i altres cançons. Al novembre, la sala tarragonina acollirà dos espectacles en el marc del 14è Festival de Teatre Màgic. La programació de tardor també aposta per la gent de casa amb el cicle de Teatre KM0. Hi haurà obres de la Cia La.Imperfecta i el pas del tarragoní Carlos Andrés Pereira Fuentes.

El programador de la Sala Trono, Joan Negrié, explica que enceten temporada amb la novetat d’estrenar la platea del Metropol. Reafirma que la cultura és segura. El Projecte Ingenu de Marc Chornet, present amb dues obres, obrirà el desembre amb La Ruta de la Palta i serà un mes amb espai per a la comèdia i la tragicomèdia.

Pel gener, la Sala Trono també proposa dansa amb l’espectacle Anatomia de la por, i acabarà amb el cabaret Laberinto Striptease i la crítica social de Bomber [s].