La Sala Trono estrenarà programació a la Caixa Escènica del Metropol el 15 de febrer

Publicat dijous 11 de Gener de 2018 19:01
  • Tarragona Ràdio
  • ACN

La Sala Trono estrenarà la seva nova programació a la Caixa Escènica del Teatre Metropol, després d'abaixar el teló de l’espai teatral de la Part Alta, el passat mes d'abril.
La companyia ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Tarragona per tal que l’escenari de l’equipament modernista aculli espectacles d’arts escèniques de petit format, a partir del proper 15 de febrer i per un període de tres anys.

El nou espai, batejat com Sala Trono Armanyà, prenent el nom del carrer per on s’accedirà al recinte, permet ampliar l'aforament respecte al local anterior, ubicat

a la plaça de Dames i Vells, passant de 50 a un màxim de 135 espectadors.
Ara s'estan habilitant la taquilla i uns accessos independents des del carrer Armanyà.
La tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que l'estrena de la nova programació de la Sala trono és una bona notícia per la ciutat i la cultura, més encara si ho fa en un espai emblemàtic com és el Metropol.
La nova temporada de la Sala Trono-Armanyà consta d'una onzena d'espectacles i una producció nova que s'estrenarà el proper mes de maig.
Es mantenen les promocions de fidelització de públic i es crea el carnet d'Amics de la Sala, amb el qual, només pagant 8 euros anuals, s'aplica un descompte de 4 euros en el preu de les entrades.
També s'ha tingut en compte el públic jove i s'incorporen promocions noves per als espectadors que tinguin menys de 25 anys. Aquests podran comprar les seves entrades per només 5 euros. Les entrades es podran adquirir directament a

salatrono.com o a la taquilla de la Sala una hora abans de l’inici de cada funció.
L’acord entre el consistori i la Trono permetrà dotar la ciutat d’una programació estable de l’escena emergent amb el segell de qualitat d’un dels principals programadors privats d’arts escèniques de la ciutat i l'única gestora i

productora privada de teatre de les comarques de Tarragona.
El 28 de gener es farà una jornada de portes obertes per poder visitar la nova sala.

 

La companyia La Calòrica estrenarà la programació del Metropol el 15 de febrer amb ‘Fairfly’, una comèdia sobre l’emprenedoria dels joves en temps de crisi, que també es representarà els dies 16 i 18. Els dies 23,24 i 25 serà el torn de l’obra ‘Abans que arribi l’alemany’, de la companyia balear Res de Res i en Blanc. 
Completen la programació ‘Los bancos regalan sandwicheras y chorizos’, ‘Estic fent Sondheim’, ‘Kabarett-Protokoll’, ‘Paquito Forever’, ‘Balla amb mi’, ‘Llibres per cremar’, ‘Un tramvia anomenat desig’ i ‘Pescando en el aire’. Al seu torn, la tarragonina Tornavís Teatre presentarà ‘Refugiats’ els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril. Aquesta obra estrenarà la proposta ‘Teatre Km0’ amb la qual la Trono pretén donar projecció a companyies locals.