La Sala Trono-Armanyà presenta una temporada de primavera plena de novetats

Publicat dilluns 20 de Gener de 2020 12:59
  • Teatre
  • Sala Trono
  • Jan Magarolas Guinovart

La Sala Trono-Armanyà ha presentat avui al matí la programació per aquesta primavera. El Mercat Central ha estat l’escenari escollit per presentar les deu obres que portarà la Sala Trono entre el febrer i l’abril.

Les novetats arriben en forma d’obres de teatre amb voluntat transgressora, amb actors protagonistes d’arreu dels Països Catalans i l’estat però fent especial atenció amb els actors del territori. Fins i tot un espectacle de dansa que la companyia balear 9 Espai Escènic portarà a Tarragona amb motiu del dia mundial de la dansa, a finals d’abril.

El cap de gestió i programació de la Sala Trono, l’actor Joan Negrié, n’ha destacat la primera representació, “La Bíblia contada per Xavi Castillo”, un artista censurat a València, i l’obra “Flors carnívores”, dirigida pel tarragoní Marc Chornet. Negrié ha explicat que la programació s’ha acotat entre el febrer i l’abril pel Festival FITT, el mes de juny.

Joan Negrié també ha fet una valoració positiva de la passada temporada. La tardor del 2019 van tenir més de 2.300 espectadors en 35 funcions, uns resultats millors que a la tardor del 2018.