La TAP recupera l’activitat nocturna i està a l’espera de completar el projecte d’aïllament

Publicat dimecres 08 de Gener de 2020 10:25
  • Tarragona Ràdio
  • Cristina Serrano

La Tarraco Arena Plaça recupera l’activitat nocturna i està a l’espera de completar el projecte d’aïllament del recinte. Un treball ja licitat per la Diputació de Tarragona i que suposa un cost d’uns 80.000 euros. A la part oberta entre la cúpula fixa i la cúpula mòbil s’instal·larà una cortina de material aïllant, també a les grans portes de la façana i a les finestres de la 1a i 2a planta.

Avançar els horaris dels concerts va ser una actuació momentània per adaptar-se a la nova regulació i normativa per garantir el descans dels veïns. Però segons afirma Javier Tirado, director comercial i d’esdeveniments de la TAP, aquest tema ja està resolt, i els darrers concerts ja s’han celebrat en l’horari habitual de 9 a 11 hores. Tot això ha sigut possible per la instal·lació d’equips especials i d’un regulador de decibels.

La TAP ha tancat el 2019 amb uns 120.000 espectadors, una mica menys que l’any anterior, ja que en el 2018 va haver-hi el Concurs de Castells o els Jocs del Mediterrani que van portar molt públic. Aitana, Marea o Manuel Carrasco han estat els artistes més destacats que han passat per aquest espai en el darrer any, i consegüentment, els que han portat més assistents. També van apostar per altres propostes com exposicions infantils o congressos, que han tingut molt bona acollida.

Ja tenen bona part de programació feta per aquest 2020. Estopa, Sopa de Cabra o Miki Nuñez són alguns dels plats forts.

Com a novetat, han renovat la seva pàgina web, tarracoarena.cat, i a més, han acabat l’obra del muntacàrregues que ajuda a portar material a la primera i segona planta de l’edifici.