La tarragonina Alícia Villegas torna a la LF1

Publicat dimarts 02 de Juny de 2020 08:53
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Alícia Villegas

Alícia Villegas

La tarragonina Alícia Villegas torna a la LF1 amb el conjunt gallec de l'Ensino en el que ja hi havia estat en una anterior etapa.

Durant aquest període de confinament la jugadora de casa nostra ha rebut una trucada per a que torni a formar part del projecte a la màxima categoria del bàsquet femení.

S’incorpora al conjunt de Lugo després d’haver estat una de les jugadores més destacades a la Lliga Femenina 2 amb l’Ibaizabal.

Villegas, ha explicat a Tarragona Ràdio, que ha rebut molt bé l’oferta sobre tot perquè és d’un lloc que ja coneix. La tarragonina, parla dels objectius personals i col·lectius per a la pròxima temporada.

Villegas ha explicat com va viure l’inici de la situació amb l’estat d’alarma i la suspensió de la competició. Ben aviat el club va comunicar a les jugadores que podien tornar a casa. Li sap greu l’aturada perquè a nivell esportiu s’anaven a fer els play off d’ascens.

Des de que va deixar Tarragona han estat diversos els equips que ha jugat tots ells en lligues professionals. Ara que torna a l’Ensino espera estabilitzar-se.