La temporada del Nàstic ha finalitzat

Publicat dilluns 11 de Maig de 2020 08:23
  • Nàstic
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Enric Pujol (Periodista)

Santi Palanca (Exjugador del Nàstic)

La decisió que va prendre la RFEF dimecres passat va passar el tall de la Comissió Delegada que era el darrer tràmit per donar per acabada la lliga regular a 2ªB.

Divendres per la tarda el Nàstic via comunicat anunciava que la temporada del primer equip havia acabat i que per tant començava a treballar per la temporada que ve. El club, diu que estudiarà com pot beneficiar a l’abonat que ha vist com s’ha quedat sense poder gaudir de sis partits que havia pagat, a la vegada que buscarà formules per apropar el Nàstic als seus socis cara la temporada que ve, pensant que segurament la propera lliga començarà a porta tancada.

A Tarragona Ràdio hem analitzat el final de la temporada del Nàstic i del futbol no professional. Ho fem fet amb el periodista, historiador del Nàstic i col·laborador del Sempre Nàstic Enric Pujol, i amb els comentaristes de les retransmissions dels partits, l’exjugador Santi Palanca i l’entrenador Pitu Iglesias. Una tertúlia per parlar del futur del Nàstic i per com pot influir la creació de la nova categoria entre la segona i la segona b. El que de moment anomenen 2ªB Pro, on quedaran configurats 40 equips en dos grups, per tant els 8 primers equips classificats en cadascú dels cinc grups de la 2ªB de la temporada 2020/2021.

En aquest sentit, el periodista Enric Pujol, explica com es configura aquesta nova lliga professional.

L’exjugador del Nàstic i comentarista de Tarragona Ràdio, Santi Palanca, creu que la propera temporada és clau per no quedar-se enrere en una categoria que ja no seria professional com la futura 2ªB i que quedaria lluny de segona divisió que és on ha d’estar el Nàstic.