La trenta-dosena edició dels Premis de Periodisme Mañé i Flaqué pretén situar el Camp de Tarragona com a referència periodística

Publicat dimarts 04 de Juny de 2019 12:40
  • Iris Martin
  • Premi del Periodisme Mañé i Flaquer

Els Premis de Periodisme Mañé i Flaqué estan impulsats per l’Ajuntament de Torredembarra, el Col·legi de Periodistes i Repsol.

Com a novetat d’enguany, s’ha afegit una primera categoria anomenada Periodisme Camp de Tarragona, on la temàtica ha de ser sobre el territori en qualsevol dels seus àmbits i provinent de qualsevol indret del món, amb una dotació de 8.000€. Periodisme turístic i Comunicació Local són les dues altres categories, amb 6.000 i 3.000€ respectivament, que es mantenen respecte a altres edicions. A més, també hi haurà un Premi honorífic del jurat a una persona per la seva trajectòria professional.

Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha explicat que aquest premi és ambiciós i que es busca potenciar el periodisme del Camp de Tarragona i ser líders al país.

Els treballs dels participants es poden enviar fins el 15 d’octubre al correu electrònic premis@torredembarra.cat o a l’Ajuntament de Torredembarra presencialment.