La URV activa les classes online

Publicat divendres 20 de Març de 2020 12:33
  • URV
  • Laura Casas
  • Tarragona Ràdio

La URV té en marxa les classes online en bona part dels seus estudis. Fa una setmana que la Universitat Rovira i Virgili va suspendre l’activitat lectiva davant la crisi sanitària per coronavirus. Des de la universitat tarragonina es treballa per assegurar que tots els docents puguin impartir les classes des de casa i a tots els alumnes, adaptant-se a les necessitats de cadascú.

Aquest divendres, la rectora, Maria José Figueras, s’ha dirigit a la comunitat universitària a través d’un missatge a les xarxes socials. Figueras ha agraït l’esforç de tots els treballadors de la URV, que fa teletreball en la seva majoria per garantir el funcionament dels serveis bàsics, però especialment del professorat. I, d’aquest col·lectiu, ha destacat la tasca dels professors de l’àmbit sanitari, que combinen el treball assistencial i les classes via telemàtica.

Maria José Figueras admet sentir-se molt orgullosa de la comunitat de la URV. Ha posat en valor l’entrega dels estudiants de Medicina i Infermeria que s’han prestat voluntaris per donar un cop de mà als centres sanitaris.