La URV dona gairebé per tancada la competició esportiva d'aquest curs

Publicat dilluns 30 de Març de 2020 08:36
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Iolanda Santigo/URV

La Universitat Rovira i Virgili, pràcticament dona per acabada la temporada esportiva. Amb l’aturada de les competicions per la COVID19, sembla gairebé improbable que hi torni ha haver competició en aquest curs, ho explica la Iolanda Santiago que és una de les responsables de l’Àrea de Competicions de la URV.

Aquest curs la URV ha presentat en els Campionats de Catalunya Universitaris 2020 (CCU20) 9 equips. Així, el bàsquet femení i masculí, el futbol sala femení i masculí, el futbol 11 masculí, l’handol femení, el voleibol femení i masculí i el rugby masculí són les modalitats d’esports d’equip on la URV ha estat present. El nombre d’estudiants és de 135 ( 55 noies i 80 nois) dirigits per dos seleccionadors/es per equip.

Els CCU és la competició catalana universitària on les 12 universitats catalanes es disputen el campionat. A més, el campió i subcampió de Catalunya obté plaça directe per classificar-se als Campionats d’Espanya Universitaris ( CEU).

Cada any, una de les 12 universitats catalanes agafa la organització dels CCU. Aquest curs la organitzadora és la UAB i la vila esportiva universitària on es disputen els partits és Sabadell.
Aquest any, la URV ha classificat fins a 5 equips a les semifinals dels CCU20.