La URV estrena el documental «El Periple. La vella llum d’Europa» en motiu del Dia Mundial de les persones refugiades

Publicat dimarts 19 de Juny de 2018 11:04
  • Tarragona Ràdio
  • URV
  • URV Solidària

La URV estrena el documental «El Periple. La vella llum d’Europa» en motiu del Dia Mundial de les persones refugiades. És un documental que reflexiona sobre la crisi dels refugiats i la decadència dels estats de la UE, però establint paral·lelisme socials i històrics amb l’exili republicà de 1939, la dictadura franquista i l’actual situació de bloqueig interior de les persones davant els conflictes bèl·lics actuals.

En concret, el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària ha organitzat aquesta presentació dirigida per Mario Pons i produïda per Segula Films. L’estrena tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’aula magna del Campus Catalunya de la universitat. La presentació anirà acompanyada de l’actuació musical de ‘Los Sirgadors’, i després es farà un fòrum amb el director del documental i el periodista tarragoní Enric Garcia Jardí.

Per cloure l’acte, actuarà l’orfeó de la URV dirigit per Núria Giménez. Totes les activitats estan emmarcades en la programació que des de l’Ajuntament de Tarragona, entitats de la ciutat i la URV Solidària, han dissenyat pel Dia Mundial de les persones refugiades.