‘La vida és molt avorrida sense el teu cos’ és el primer single del nou àlbum 'Som' de Els Pets

Publicat divendres 14 de Setembre de 2018 11:06
  • ACN
  • Els Pets
  • Andrés Tejedera

Després de 5 anys, Els Pets han presentat el primer single del seu nou àlbum anomenat ‘Som’, que es presentarà el proper 19 d’octubre. ‘La vida és molt avorrida sense el teu cos’ és la cançó que han penjat a les xarxes i que ja supera el miler de visualitzacions a Youtube. El disc es publicarà en quatre formats: CD, vinil, digital i USB.

El grup de Constantí ha manifestat que han fet l’àlbum que volien fer i han assegurat que han anat a buscar ‘l’essència de la cançó’. Segons el cantant del grup, Lluís Gavaldà, el disc ‘defineix molt bé el moment en què es troba el grup’, que després de 33 anys encara són aquí i ‘amb ganes d’explicar coses’.

El bateria de la banda, Joan Reig, ha explicat en una entrevista al programa Ja Tardes de Tarragona Ràdio, que estan molt contents d’haver treballat amb el productor Joan Pons. Ha dit que els que comprin el disc digital rebran en unes setmanes una cançó exclusiva.

La presentació oficial del disc es farà el 16 de desembre al Teatre del Liceu el 16 de setembre, i seguirà la seva gira per Manresa, Granollers, Palma o Reus.

Joan Reig actuarà aquest divendres a la Capsa de Música en solitari interpretant les 6 cançons que va presentar a la primavera, juntament amb Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol, de Lax’n’Busto, Sergi Esteve i Dani Peña.