Autor: Xaranga Tocabemolls

Autor: Xaranga Tocabemolls

La Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet uneixen forces per regalar joguines als nens més necessitats

Publicat dilluns 23 de Desembre de 2019 10:35
  • Joan Mercadé

La Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet uneixen forces per la tercera edició de la iniciativa solidària ‘Per Nadal, cap infant sense regal’. Es farà una actuació musical i un sorteig de diversos regals a les sis de la tarda de divendres dia 27 de desembre a la plaça Corsini i tindrà la presència d’un patge reial que recollirà les cartes per entregar-les als Reis Mags. Amb els diners recaptats es compraran joguines pels nens més necessitats que s’entregaran el dia 6 de gener.

El percussionista de la Xaranga Tocabemolls, Jordi Anglès, explica a Tarragona Ràdio que volen seguir amb la línia de l’any passat, quan van repartir més de 100 regals a nens de la ciutat.

Durant l’acte, es farà el sorteig d’una panera de Nadal, valorada en 240 euros, i altres regals per a tothom qui hagi adquirit participacions per 2 euros, que també es podran comprar durant el concert. Una samarreta del Gimnàstic de Tarragona, entrades pel partit contra el Barcelona B, una ampolla de vermut Miró de tres litres i dues entrades a l’spa Aquum són, entre molts altres, els regals als quals optaran tots els participants al sorteig.

L’acte té com a objectiu que “tots els nens i nenes de Tarragona en risc d’exclusió social puguin rebre un regal durant el dia de Reis”. Amb els diners recaptats, els músics aniran a comprar diverses joguines per entregar-les el dia 6 de gener. Aquestes compleixen uns criteris de “no ser bèl·liques ni sexistes i amb caràcter educatiu.”

La Xaranga Tocabemolls organitza la iniciativa en col·laboració amb el Club Maginet i la participació de l’Associació Socioeducativa Joventut i Vida.