La Xarxa de Centres Cívics municipals ofereix més d'un centenar d'activitats per aquesta tardor

Publicat dilluns 09 de Setembre de 2019 14:07
  • Marta Madorran
  • Tarragona Ràdio

La Xarxa de Centres Cívics municipals ofereix més de 100 activitats per aquesta tardor. La programació compta amb 32 activitats noves, amb un total de 1.527 places. Les inscripcions començaran el proper dia 16 de setembre i es podran fer a través de la pàgina web http://www.tarragona.cat/centrescivics/.

S’oferiran cursos i activitats formatives i lúdiques de diferents àmbits: Infantils i familiars; fotografia digital; expressió artística; salut i benestar; ecologia i sostenibilitat; fes-ho tu mateix; idiomes, així com gastronomia i informàtica.

Des del consistori destaquen la consolidació d’activitats com el Ludobaby, un espai familiar de 0 a 3 anys gratuït o l’sketching d’interior per als dies més freds. La Xarxa de Centres Cívics aposta per apropar la seva programació a tota la ciutadania. Cal destacar que aquest curs compta amb la col·laboració del Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament, Tarragona Impulsa, amb tallers de recerca de feina.

La consellera de Serveis Socials i Feminisme LGTBIQ, Carla Aguilar-Cunill, ha explicat que els Centres Cívics són espais d’acollida que estan oberts a propostes que provenen de la mateixa ciutadania o d’entitats del territori.

A partir de l’1 d’octubre, la Xarxa de Centres Cívics disposarà de desfibril·ladors connectats directament amb la Guàrdia Urbana i el 112. S'instal·laran als sis centres cívics a l’Espai Jove Kesse i a la Tabacalera.