La Xarxa de Centres Cívics presenta nova imatge i 110 activitats per aquesta temporada

Publicat dijous 11 de Gener de 2018 12:48
  • Tere Ortega

La Xarxa municipal de Centres Cívics presenta 110 activitats per aquesta temporada d'hivern-primavera amb la que s'estrena 2018.

47 propostes són noves i les places que s'ofereixen són 1.420. Un curs de cuina on s'apendrà a fer una espasa d'STAR WARS, un de joieria amb cera perduda o els sempre reclamats de fotografia són algunes de les opcions que es distribuiran pels 6 centres cívics de la ciutat.

El coordinador de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, Amat Callen, ha explicat que la programació s'ha eleborat a partir de la demanda ciutadana.

L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha referit a la democratització per a la ciutat que suposen les activitats als barris.

A més, la Xarxa de Centres Cívics inicia el 2018 amb una nova imatge centrada en la ciutadania i amb tres pilars fonamentals: les activitats familiars, la incorporació de nous serveis i la transversalitat.

Un cor doble amb el lema FAN PER TU i amb el color blau predominant tot i que cada Centre Cívic té el seu propi, és el logo dissenyat per AMOR DE MARCA. Sergio Cabezas és el director artístic de l'empresa.

Enguany també s'hi trobarà un projecte d'aules de dimanització informàtica sota el nom de CIVICS LAB. Incorporen al PUNT ÒMNIA ubicat al centre cívic de Torreforta per completar una oferta de cursos informàtics i tecnològics dirigits a la ciutadania en general.