L’accés a la Part Alta des del portal de Sant Antoni queda restringit a veïns i vehicles autoritzats

Publicat dimecres 03 de Gener de 2018 13:24
  • Tarragona Ràdio

L’accés a la Part Alta des del portal de Sant Antoni queda restringit a veïns i vehicles autoritzats. El motiu és un tall de circulació a la baixada del Roser, pel perill d'esfondrament d'un immoble d'aquest carrer que ha obligat a introduir modificacions al trànsit de vehicles.

El tall de la Baixada del Roser impedeix completar el circuit de lliure accés de vehicles. Ja s'ha instal·lat la senyalització provisional al Portal de Sant Antoni per remarcant-ho.

Així mateix, els vehicles dels veïns tampoc podran circular per la baixada del Roser i seran desviats de manera excepcional pels carrers Mare de Déu del Claustre, Escrivanies Velles, Pla de la Seu, Pare Iglesias, Calderers, Destral, la Nau, baixada de la Pescateria, Cos del Bou i Portalet. Així mateix, per facilitar la sortida dels vehicles autoritzats i dels veïns, s’ha invertit el sentit del trànsit del carrer de Les Coques i del carrer Pare Iglesias.

S'ha instal·lat la senyalització provisional al llarg de tot el recorregut i s'ha amagat, quan ha calgut, la senyalització habitual per evitar la confusió dels conductors.

Aquestes restriccions viàries estaran vigents fins que els tècnics determinin si hi ha novetats en l'immoble de la baixada del Roser.