L'acte 'Pinta el comerç!' arrenca al Centre Cívic de Sant Salvador

Publicat dimecres 12 de Agost de 2020 12:37
  • Joan Mercadé

L’acte ‘Pinta el comerç!’ ha arrencat aquest dimecres al Centre Cívic de Sant Salvador. Pintant un mural, els nens i nenes de la ciutat volen donar suport al comerç local i ajudar a potenciar la seva rehabilitació després de la pandèmia. Ho organitzen el Club dels Tarraconins i el Departament de Comerç de l’Ajuntament i es farà en diversos barris de la ciutat, buscant unir a tota la població. Aquest acte està emmarcat en les festivitats de Sant Magí. 

Aquest dimecres, a més de passar per Sant Salvador, aniran a Sant Pere i Sant Pau ales 18 hores; dijous faran parada a Bonavista i Torreforta i, finalment, l’acte posarà punt final el divendres al matí al Teatre Tarragona. Un dels membres del Club dels Tarraconins, el Miguel Rueda, ha detallat que el mural, un cop acabat, es podrà veure a la plaça Verdaguer els dies 4 i 5 de setembre.

Des del comerç, s’està fent un esforç per incentivar la compra a establiments locals. Una de les tècniques del Departament, la Neus Pons, ha aclarit com funciona aquesta campanya i quins avantatges poden tenir els nens i nenes que hi participin.

Per fer aquesta activitat és imprescindible inscriure-s’hi prèviament, ja que hi ha una limitació de les places. És obligatori l’ús de mascareta i les inscripcions es poden fer al web www.tarraconins.cat.