L'actor Toni Cano explica les seves 12 claus de l'humor a l'Estiu Tarragonajove

Publicat dilluns 15 de Juliol de 2019 10:31
  • Estiu Jove
  • Tarragona Ràdio

L’Estiu Tarragonajove aporta com a acte destacat de la setmana el taller-xerrada de Toni Cano Les 12 claus de l’humor. Posarà èmfasi en els elements essencials per tal de fer riure en el camp de les arts escèniques i en el dia a dia. L’Espai Jove Kesse obrirà les portes a rebre aquesta activitat del tot gratuïta aquest dijous, 18 de juliol.

Toni Cano és presentador, showman, actor, monologuista, humorista i còmic. Des dels 16 anys es va vincular al món de la ràdio, passant per infinitat d'emissores locals, OndaCero i més de 10 anys vinculat a RNE. En teatre ha escrit, interpretat i produït a Madrid, Barcelona i Nova York. Amb els seus monòlegs ha recorregut tot Espanya, Los Angeles i Londres, i amb el seu cabaret ha arribat fins al mateix Berlín guanyant el Wong Show! Als 23 anys va començar a televisions locals de Barcelona fent el salt a canals autonòmics i estatals, treballant com a reporter, presentador i actor a TV3, Cuatro, TVE i 8tv. És un artista polifacètic amb un segell propi molt personal.

Actualment presenta Q12Trivia, l'aplicació de moda a Espanya. Es tracta d’un concurs diari en rigorós directe de dotze preguntes on l'adrenalina està assegurada durant quinze minuts. Paral·lelament, també segueix amb les representacions del seu espectacle Un pantomàquet a Madriz.