Jonathan Quina

L’ADT incorpora a Tyrie Orosco i Tyree Tucker

Publicat dimarts 02 de Gener de 2018 13:24
  • Jordi Blanch
  • Esports

L’ADT incorpora a dos jugadors nord-americans, que podran debutar en el primer partit del 2018 previst pel cap de setmana del 13 i 14 de gener.

Són Tyrie Orosco, jugador interior de 1,98 que té 27 anys i que ve a suplir una de les baixes important dels de ponent com era el jugador Devon Dorsey. Orosco nascut a Harlem a Nova York militava la temporada passada al Central Penn Collage.

L’entrenador de l’ADT Jonathan Quina, parla de que pot aportar Orosco al seu equip.

També arriba Tyree Tucker, també jugador interior de 1,93 de 23 anys i que també ve del Central Penn College com Orosco. El jugador és de Philadelphia.

El tècnic Jonathan Quina, també ha aprofitat per parlar de la situació de l’equip i de quin rendiment pot tenir Orosco i Tucker per aconseguir sortir del pou de la classificació en la que es troba l’equip.

Recordem que l’ADT va tancar l’any perdent a la pista de l’Alpicat que ha fet caure a l’equip penúltim de la classificació amb 3 victòries i 8 derrotes. Encara queden dues jornades per arribar a l’equador de la lliga a Copa Catalunya masculina on l’ADT rebrà el dissabte 13 de gener al Casal de Riu Clar davant el Centre Catalolic Cotonifici de Badalona.