L'ADT jugarà a la lliga EBA

Publicat dimecres 29 de Juliol de 2020 08:48
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez

El club de ponent aprofita una vacant que queda lliure en aquesta categoria. Els tarragonins estan pendent de l'ok definitiu de la Federació Espanyola de bàsquet després de la documentació que s' ha presentat.

El president del club, Robert Hernández, ha explicat quer la Federació Catalana de bàsquet els hi va proposar la possibilitat de donar el salt de categoria, una proposta que havien de respondre en 48 hores.

Hernández diu que la propera edició a la Lliga EBA s' amplia fins a 36 equips, havent 3 grups on estan els catalans.

El president dels tarragonins ha explicat els motius per acceptar la proposta de Catalana i ocupar una plaça vacant que havia quedat.

Hernández admet que l’ ascens farà variar la planificació de plantilla que es tenia previst per competir a la Copa Catalunya. Recorda que la LLiga EBA és de nivell i per tant cal que es faci un esforç extra en l’ equip.

Creu que és un desavantatge el fet de poder ara conformar la plantilla per la forta competència que hi ha a la província amb equips com el CBT Valls o Salou que ja tenen les plantilles pràcticament tancades

L'última vegada en que es va competir a la lliga EBA va ser fa 15 anys. Va ser un període que va coincidir que els de ponent es van situar al mapa del bàsquet estatal. El president de l' ADT diu que estan il·lusionats però que tenen els peus a terra.

La principal incògnita passa ara per saber l' entrenador que dirigirà l' equip. Estava lligat Pedro Lopez, no està clar que amb el canvi de categoria el tècnic vulgui continuar. Les properes 24 hores seran decisives per saber si continua o per contra cal buscar entrenador