Laia Estrada
CUP

Laia Estrada (CUP) demana frenar la proliferació de terrasses al nucli antic

Publicat dimarts 09 de Gener de 2018 12:29
  • Tere Ortega

La consellera de la CUP, Laia Estrada, demana que es freni la proliferació de terrasses a la Part Alta però també en altres zones de la ciutat de Tarragona. Posa l’exemple de l’entorn de la plaça Corsini.

En l’entrevista de Tarragona Ràdio als portaveus municipals, Estrada, vol que es limiti el desplegament de bars i locals de restauració sobre l’espai públic.

Considera que és necessari que s’estableixin els usos que tindrà la Part Alta quan es converteixi en zona exclusiva de vianants.

Afegeix, a més, que la gestió de la mobilitat d’aquesta zona antiga de la ciutat va més enllà de la construcció d’aparcaments.

En la primera entrevista de 2018 a Tarragona Ràdio, la regidora de la CUP ha insistit en dir que no deixarà el càrrec i recorda que la sentència pel 'cas Bershka' només li impedeix concórrer a unes eleccions.

Laia Estrada ha assegurat que tornaria a protestar contra la ‘cosificació’ de les dones en una performance com la que van impulsar ara fa nou anys davant l’establiment comercial, aleshores ubicat a la Rambla Nova.