L’aigua i el tradicional càntir són els principals protagonistes del cartell de les festes de Sant Magí 2019

Publicat dijous 27 de Juny de 2019 12:48
  • Sant Magí
  • Arnau Montreal
  • Tarragona Ràdio

L’aigua i el tradicional càntir de Sant Magí són els principals protagonistes del cartell de les festes d’aquest 2019. Aquesta combinació acompanya la Revetlla Remullada, una tradició de més de 20 anys d’història dins del programa de la festa major de l’aigua de la ciutat.

L’alcalde, Pau Ricomà, ha reivindicat que les festes de Sant Magí tenen una devoció especial entre els tarragonins.

La imatge està inspirada en el càntir de Sant Magí, representat com si estigués trencat i deixés filtrar gotes d’aigua. Al mateix temps representa una imatge poètica d’un paraigües que en comptes de protegir-nos de l’aigua, ens deixa xops. El dissenyador del cartell de Sant Magí, Aitor Pombo, ha explicat que juga amb la imatge de l’aigua, el càntir i els colors que representen l’estiu.

La imatge promocional del cartell de Sant Magí d’enguany es podrà veure també en els diferents elements de marxandatge oficial. Una samarreta editada amb la col·laboració dels Portants de l’Aigua de Sant Magí, disponible a 12 euros i la novetat d’enguany, un mocador a preu de 5 euros editat pel Ball de Bastons de Tarragona. Aquests elements de marxandatge estan disponibles des d’aquest divendres a diferents punts de la ciutat.