L'Ajuntament acorda amb els clubs esportius la no entrada de públic a les competicions durant els propers 15 dies

Publicat dijous 15 de Octubre de 2020 14:16
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez

L'Ajuntament acorda amb els clubs esportius la no entrada de públic a les competicions durant els propers 15 dies.

 
Arran la situació agreujada de la pandèmia provocada per la Covid- 19, el consistori s'ha vist obligat a reorientar els protocols que es venien implantant fins avui amb les entitats i que preveien a partir d'aquest cap de setmana l'entrada de públic.

S'han fet diferents trobades entre la consellera d'Esports, Mari López, i dirigents d' ADT, CBT i Vòlei SP i SP que han de jugar a casa aquest dissabte i del Nàstic que s'estrena al Nou Estadi diumenge de la setmana vinent contra el Badalona.

Tots els representants dels clubs han mostrat la seva conformitat davant la situació. Entenen que el moment que es viu no és facil i que s'ha de ser comprensiu davant la decisió que s'ha pres des de l' Ajuntament.

El president cebetista, Jacint Rodriguez, diu que els hagués agradat tenir el suport del públic, però assumeixen que és moment de fer un esforç. Afirma que ara el que importa és la salut i no exposar-se en espais on es pugui concentrar molta gent.

En la mateixa línia s'expressa el president del ADT, Robert Hernández, qui diu que estant davant una mesura coherent. Diu que no resultava lògica l'obertura dels equipaments als aficionats quan s' estan tancant restaurant, bars o espais culturals

El tercer club afectat directament amb la decisio presa és el Vòlei SP i SP que aquest dissabte i a casa s'estrenava a la Lliga. El seu president, Alfonso Pèriañez,  diu que el més lògic és jugar a porta tancada . En declaracions a Tarragona Ràdio diu que en aquests moments tots han d'anar a una i entendre que s'està agreujant la situació i que obliga a prendre decisions dràstiques

El quart club convidat al seguit de trobades que s'han fet durant la setmana han emès un comunicat on expressen el suport amb la decisió. El club ha fet un comunicat , però no han volgut fer declaracions públiques. Als granes els afectarà en dos diumenges quan tenen el primer partit com locals davant el Badalona

Aquestes mesures també s'aplicaran al 69è Campionat d' Espanya d' Atletisme a l'Aire Lliure, organitzat pel Club Atletisme Tarragona durant aquest dissabte i diumenge. Per tal de dur a terme l' esdeveniment amb total seguretat, la Real Federación Espanyola de Atletismo i l' Ajuntament han concretat un protocol que incorpora un equip específic de 22 voluntaris que vetllaran pel compliment de les normes sanitàries.