L'Ajuntament arrenca una campanya per millorar els desperfectes de la via pública

Publicat divendres 11 de Agost de 2017 10:11
  • Tarragona Ràdio

L’ajuntament de Tarragona ha posat en marxa ‘Tarragona, posa’t a punt’, una nova campanya amb l’objectiu d’arreglar el paviment i altres desperfectes de la via pública. La campanya es va inaugurar aquest passat dilluns i la previsió és que tingui una durada de 6 mesos, quan es calcula que totes les reparacions que s’hagin de fer ja estiguin enllestides. La Brigada d’Intervenció Ràpida reforçarà el seu servei amb 7 operaris i intervindrà en les diferents zones de la ciutat.

Les primeres intervencions es faran als diferents barris de Ponent com La Floresta, l’Albada, Riu Clar, Torreforta, El Pilar, Torrenova, La Granja i Icomar. En total estan previstes 34 actuacions.

La següent zona que s’arranjarà serà el tram de la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d’Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa.

La Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament va posar en marxa la Brigada d’Intervenció Ràpida el 30 de juliol de 2008 i fins al moment ja ha fet 24.974 actuacions.

Els ciutadans poden informar de qualsevol tipus de deficiència de la via pública a través del telèfon gratuït disponible les 24h durant els 7 dies de la setmana: 900 200 274