L’Ajuntament asfaltarà el pàrquing de la platja de la Savinosa de cara al proper estiu

Publicat dimarts 29 de Gener de 2019 10:50
  • Laura Casas
  • Savinosa

L’Ajuntament de Tarragona asfaltarà el pàrquing de la platja de la Savinosa de cara al proper estiu. L’aparcament es pintarà i es reordenarà per tal de fer-lo més accessible. És una petició dels veïns, especialment per la pols que s’aixeca amb el pas de vehicles, però també ho ha reclamat part dels usuaris d’aquest pàrquing a tocar de la platja. L’espai és molt concorregut durant els mesos d’estiu.

La mesura formarà part d’un paquet d’actuacions, una desena en total arreu del terme municipal, i que s’adjudicaran durant el primer trimestre d’aquest 2019. Entre els projectes en cartera a l’àrea d’Espais Públics també hi ha pavimentar el pàrquing que hi ha al costat del poliesportiu de Riu Clar o un canvi important de la jardineria de la Rambla de l’Albada. També es renovarà bona part de les plaques amb els noms dels carrers, col·locant-ne on no n’hi ha i canviant les que estan en pitjor estat. Intervencions que el consistori espera enllestir durant el segon trimestre de l’any en curs. Ho ha avançat el tinent d’alcalde i portaveu del PP, José Luis Martín, en l’entrevista de portaveus de Tarragona Ràdio. Martín destaca l’actuació al pàrquing de la Savinosa, que es pintarà i es reordenarà per millorar la mobilitat.

José Luis Martín també ha avançat que aquest dimecres hi ha reunió dels diputats portaveus dels grups polítics amb representació a la Diputació de Tarragona per abordar el projecte del preventori de la Savinosa.