L'Ajuntament de Tarragona atura l'activitat institucional fins dijous, quan la sentència es debatrà en un ple extraordinari

Publicat dilluns 14 de Octubre de 2019 17:40
  • Tarragona Ràdio

L'Ajuntament de Tarragona aturarà l'activitat institucional fins dijous. Serà aleshores quan se celebrarà un ple extraordinari en relació a la sentència del suprem contra els líders polítics del Procès. L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona ha mostrat el seu posicionament davant la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem als líders independentistes en un acte des del Palau municipal. El portaveu del govern municipal, Xavier Puig, ha llegit una declaració institucional en condemna per la sentència del Procés. 

Des de les escales de l'Ajuntament de Tarragona i acompanyat d'altres consellers del govern municipal, Puig. Ha subratllat que la sentència posa en dubte la continuïtat de l'Estat de dret a Espanya i ha condemnat fermament la situació dels líders empresonats. El portaveu municipal ha exigit l'alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la suspensió de les causes que, per motius polítics, afecten centenars de persones. Xavi Puig ha explicat que l'activitat institucional quedarà aturada fins aquest dijous, dia en el qual es farà un ple extraordinari i urgent de rebuig a la sentència. Puig també ha dit que La política i la democràcia son la solució i ha reiterat que cal estendre la mà i estar oberts a dialogar amb tothom. El portaveu ha convidat als tarragonins a participar en les mobilitzacions públiques que es duran a terme de manera pacífica i amb serenor.