L'Ajuntament de Tarragona cedirà a la Generalitat un solar adjacent a la futura Escola Arrabassada per planificar el creixement futur

Publicat dimarts 14 de Novembre de 2017 11:35
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

L’Ajuntament cedirà a la Generalitat un solar adjacent a la nova Escola Arrabassada perquè en un futur esdevengui un institut-escola. Aquesta és la voluntat de l’equip de govern per tal de planificar i preveure el creixement futur d’aquest equipament, llargament reivindicat. Les obres ja han estat adjudicades a l’empresa constructora Benito Arnó e Hijos per un import de 3,7 milions d’euros, sense IVA. Començaran en breu amb un termini d’execució de 22 mesos.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, el conseller municipal d’Educació, Francesc Roca, ha explicat que ja han fet arribar aquesta proposta a la Generalitat. Es tracta d'un solar d'uns 6.000 metres quadrats. Afirma que hores d’ara ja tenen clar que en un futur es convertirà en un institut-escola. Actualment només ho és l’Escola Mediterrani de Camp clar, i amb molt bons resultats.

Francesc Roca diu que l’altre projecte educatiu pendent i que segueixen reclamant és la nova Escola Ponent, en situació provisional des de fa molts anys. Roca reclama a la Generalitat el mateix esforç que en el cas de l’Arrabassada, tenint en compte que es troba en una zona d’expansió urbanística, a tocar de l’Anella i amb la futura construcció de l’IKEA.