L’Ajuntament de Tarragona impulsa set activitats per tractar els drets humans i la justícia global

Publicat dimecres 07 de Abril de 2021 12:24
  • Joan Mercadé

L’Ajuntament de Tarragona impulsa set activitats per tractar els drets humans i la justícia global. Estaran incloses a la programació del nou cicle ‘Primavera amb Cooperació’ que s’engega des de la conselleria especialitzada en aquest àmbit. Anirà del 8 d’abril a l’1 de juny i tindrà sis actes gratuïts i un de pagament. Aquest serà un curs impulsat per la URV que tractarà sobre l’acció humanitària.

El conseller de Cooperació, Hermán Pinedo, ha destacat que els eixos principals són la defensa dels drets humans i la conscienciació en la justícia global. Pinedo detalla que de les set activitats hi ha dues formacions, quatre exposicions i una festa del comerç just.

Els dos cursos seran en línia i l’altre que es proposa rep el nom de ‘Canvi de paradigma: educació per a la Justícia Global davant els reptes actuals’, el qual es farà cada dimarts començant pel 20 d’abril i acabant l’1 de juny en un horari de dos quarts de sis a dos quarts de vuit.

Es faran diverses exposicions, entre les quals destaca la de ‘Mirades al món’, on es tracta la perspectiva que tenen infants de 3r de primària de set escoles de Tarragona. Es podrà visitar al Museu d’Art Modern de Catalunya fins a l’11 d’abril de dimarts a dissabte de les 10 a les 17 hores.

La festa del comerç just es farà el 29 de maig de deu a dues del matí a la plaça Corsini.