L’Ajuntament de Tarragona, molt preocupat amb el brot de coronavirus detectat a la ciutat

Publicat dijous 09 de Juliol de 2020 19:24
  • Ajuntament de Tarragona
  • ACN
  • coronavirus
  • Tarragona

Preocupació a l’Ajuntament de Tarragona pel brot de coronavirus que s’ha detectat a la ciutat, amb cinc casos positius, tots del mateix nucli familiar, i una vintena més fent-se les proves. El consistori demana a la ciutadania que aquest brot serveixi per estar ben alerta perquè la pandèmia no ha acabat.

En declaracions a l’ACN, el portaveu municipal, Xavier Puig, s’ha mostrat molt preocupat per aquest brot en una ciutat on la covid-19 no havia colpejat fort. De fet, és un ajuntament que sempre ha apostat per la màxima restricció i no li ha tremolat el pols a l’hora d’implantar consignes. El conseller ha demanat que s’extremin les precaucions.

Des del consistori s’insisteix que els ciutadans no poden confiar en el fet què l’administració ho resolgui tot, i que cadascú ha de ser responsable i seguir les recomanacions.

Segons fonts del Departament de Salut, l'evolució del brot de Tarragona es manté igual que en les darreres hores, amb cinc casos positius confirmats i una vintena de persones en quarantena preventiva, que havien estat en contacte amb la família afectada per la covid-19.