L'ajuntament es compromet a fer front a la crisi de salut pública que representa el racisme

Publicat divendres 23 de Octubre de 2020 16:44
  • Tarragona Ràdio

Una moció elaborada per la Red Antiracista que ha estat exposada per la CUP ha prosperat amb els vots a favor del PS, ERC, Junts, la CUP i ECP. S'hi han abstingut C's i PP.
La portaveu de la CUP, Laia Estrada, demana que la proposta es prengui seriosament i que es doti el pressupost d'una partida per lluitar contra el racisme.
La Consellera de Nova Ciutadania, Paula Varas, considera que és un gran pas endavant que s'escolti una entitat com Red Antiracista amb les que treballa la seva àrea.
La consellera socialista, Sandra Ramos, recorda la defensa de postulats racistes que es van escoltar aquest dijous al Congrés de Diputats per part de Vox. 
S'aprova, per 24 vots a favor, la moció presentada pel PSC per garantir que l’ingrés mínim vital arribi a tothom que ho necessita mitjançant cooperació institucional.
També ha obtingut llum verda, la moció del Grup Municipal Socialista per demanar la rebaixa del 50% de la taxa de brossa i l'exempció de la quota de terrasses, amb les abstencions d'ERC, Comuns i CUP