L'Ajuntament i la Creu Roja fan una crida a la prudència als banyistes davant un estiu complex a les platges

Publicat dimecres 09 de Agost de 2017 12:20
  • Laura Casas

L’Ajuntament de Tarragona i la Creu Roja fan una crida a la prudència als banyistes. Alerten que està sent un estiu complicat al litoral de la ciutat, on ja han mort tres persones en el que portem de temporada.

Aquest dimarts un jove de 25 anys va desaparèixer a la platja del Miracle i va ser trobat sense vida hores després. Va entrar a l’aigua en el moment en què la bandera passava de groga a vermella. Al Miracle dues persones s’han ofegat en menys d’un mes.

Joan Carles Castellví, del servei de salvament i socorrisme de Creu Roja Tarragona, ha explicat a Tarragona Ràdio que està sent una campanya complexa, amb força dies de mala mar i forta corrent. Recorda que la bandera vermella prohibeix totalment el bany. Fa una crida al seny dels banyistes i a fer cas dels consells i advertiments dels socorristes.

La consellera de Platges, Ivana Martínez, alerta del perill de banyar-se amb bandera vermella i fer cas omís als socorristes.

El jove mort aquest dimarts es trobava banyant-se a la zona més propera del port Esportiu de la ciutat amb uns amics quan, de sobte, el van perdre perdut de vista. Van ser ells mateixos els que van avisar els serveis d'emergència, cap a tres quarts de quatre de la tarda, moment en què es va activar el protocol de recerca. El van estar buscant durant gairebé quatre hores. Durant pràcticament tot el dia va onejar la bandera vermella al Miracle i a deu platges més del litoral tarragoní.